Jouw magische reis naar innerlijke vrijheid

Healing

Energetisch werk of healing in combinatie met coaching vormen een krachtige combinatie waarbij ik jou ondersteun bij je innerlijke ontwikkeling.

Dit begint bij de weg naar binnen. Stap voor stap help ik je om te groeien naar je eigen innerlijke kern of essentie. Vanuit jouw pure zelf ervaar je meer liefde, kracht en vertrouwen. Je leert omgaan met emoties, hoe je beter geaard kunt zijn en hoe je beter je grenzen aan kunt geven. Blokkade´s, trauma´s, (familie)patronen of programmeringen houden je weg bij je werkelijke zelf. Door healing kunnen deze thema´s aangeraakt worden en stap voor stap geheeld worden. Je mag ze doorvoelen zonder jezelf te verliezen in de verhalen die erbij horen. Dan pas kunnen ze losgelaten worden. Zo kom je laagje voor laagje dichter bij jouw eigen unieke kern.

Je leert te vertrouwen op die stille fluistering in je hart, jouw intutitie. Je word je meer bewust van je lichaam en wat dat nodig heeft en ook word je bewuster van de (denk)patronen en overtuigingen die jou tegenhouden om volledig je authentieke zelf te zijn. Het bewust worden van datgene wat jou blokkeert, is al de eerste stap naar heling.

Tijdens een sessie kun je lekker gaan liggen of zitten en ervaren wat er met je gebeurt. Alles wat je voelt is goed. Weet dat je precies datgene krijgt wat je op dat moment nodig hebt.

“A healer does not heal you.

A healer

Is someone who

holds space for you

while you awaken

your inner healer

so that you may heal yourself”

Maryam Hasnaa

INTUITIEVE COACHING

Coaching is een manier om inzichten te verkrijgen in je vaste patronen of overtuigingen die je op verschillende manieren kunnen belemmeren.

Wat er ook speelt in je leven, de antwoorden zitten al in jezelf.

Als intuïtief coach begeleid ik jou in het vinden van die antwoorden en inzichten zodat we samen snel tot de kern kunnen komen.

Door mijn sterk aanvoelend vermogen krijg ik snel helder wat er bij jou speelt en kan daardoor gericht met je aan de slag. De inzichten die we samen krijgen zijn helder, soms confronterend maar altijd zonder oordeel. Ook is er ruimte voor een dosis humor, want lachen om bepaalde situaties kan enorm relativerend werken.

Ik bied je een veilige omgeving waarin je gezien wordt en waarin je helemaal jezelf mag zijn!

Waar kan ik jou mee helpen?

  • Wil jij innerlijke vrijheid en rust integreren in je leven, vrij van je blokkades, familiepatronen en overtuigingen? En durf jij daarbij het donker en het licht in jezelf te erkennen?
  • Wij jij weer de unieke en pure vrouw in jezelf omarmen? Met al haar gevoel, passie en vreugde?
  • Wil jij herinneren wie JIJ in je diepste wezen bent?
  • Wil jij je gehechtheden/schijnveiligheid aan/van o.a. relaties, status of geld, los kunnen laten en je veilig en thuis voelen in jezelf?
  • Wil je verdere begeleiding, verdieping of inzichten in/bij je innerlijke proces?
  • Ben je bereid om verandering in je leven toe te laten en je innerlijke weg te gaan waardoor jij een stap in je bewustzijnsgroei kunt maken?
  • Wil jij leren hoe je je eigen wijsheid kunt aanboren en hoe jij je blokkades zelf kunt transformeren?
  • Wij jij een bijdrage leveren aan een mooiere en liefdevolle wereld en ben je op zoek naar wat jouw bijdrage hierin is?

Heb je weinig zelfvertrouwen en en/of zelfwaardering waardoor jij jezelf te veel wegcijfert voor een ander? Ben je gevoelig voor energie en prikkels van een ander en van je omgeving en vind je het daardoor moeilijk om bij jezelf te blijven? Dan wordt het lastig om bij je gevoel te komen en leef je te veel vanuit je hoofd.

Het kan ook zijn dat je te weinig moed hebt om veranderingen toe te laten. Je wilt misschien wel stappen in een bepaalde richting zetten maar iets houd je tegen. Angsten, overtuigingen of trauma´s kunnen daaraan ten grondslag liggen. Deze houden je klein en belemmeren jou om voluit en met passie te leven.

Of misschien mis je wel zingeving of een doel in het leven. Je voelt dat er een groter plan is en vraagt je af wat jouw rol daarin is. Je bent waarschijnlijk al spiritueel bewust maar weet je niet goed wat jouw volgende stappen mogen zijn.

Ik loop graag een stukje met je mee op de weg naar jouw essentie.

“If light is in your heart, you will find your way home”- Rumi

Tarief

SESSIE € 90 ,- / 1000 SEK

Sessies worden zowel online als op locatie in Zweden gegeven.